Καυγαλάκης Κωνσταντίνος - Παραδοσιακά Τζάκια Νέα Ερυθραία - Καθαρισμός Τζακιών Νέα Ερυθραία - Τζάκια Βριλήσσια

Καυγαλάκης Κωνσταντίνος - Παραδοσιακά Τζάκια Νέα Ερυθραία - Καθαρισμός Τζακιών Νέα Ερυθραία - Τζάκια Βριλήσσια

39698 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: Θησέως 9
Περιοχή: Νέα Ερυθραία
Τηλέφωνο: 2106208762
Κινητό: 6948245366
Τ.Κ.: 14671
Fax: -
Υπεύθυνος: Καυγαλάκης Κωνσταντίνος
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η εταιρεία Κ. Καυγαλάκης εδρεύει στη Νέα Ερυθραία και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση παραδοσιακών τζακιών. Είναι μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διαρκώς εξελίσσεται και συμπληρώνει 59 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας στο χώρο της θέρμανσης. Η εταιρεία παρέχει δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο σας ενημερώνει σχετικά με τα υλικά κατασκευής (π.χ. χρήση ολόκληρων πυρότουβλων με στόχο την μέγιστη απόδοση), τις εναλλακτι...
39698 Επισκέπτες:

Θησέως 9, Νέα Ερυθραία

39698 Επισκέπτες:

Η εταιρεία Κ. Καυγαλάκης εδρεύει στη Νέα Ερυθραία και δραστηριοποιείται στην κατασκευή και τοποθέτηση παραδοσιακών τζακιών. Είναι μία παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διαρκώς εξελίσσεται και συμπληρώνει 59 χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης λειτουργίας στο χώρο της θέρμανσης.

Η εταιρεία παρέχει δωρεάν μελέτη του χώρου σας από εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο σας ενημερώνει σχετικά με τα υλικά κατασκευής (π.χ. χρήση ολόκληρων πυρότουβλων με στόχο την μέγιστη απόδοση), τις εναλλακτικές λύσεις και τεχνολογίες και τη λειτουργικότητά τους.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας μας εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της, καθώς επίσης και το αποτέλεσμα, το οποίο θα είναι σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.
Τέλος, το ειδικό συνεργείο μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό και την επιδιόρθωση του τζακιού σας, επαναφέροντας ξανά την αρχική του δύναμη και λειτουργία. Στην Κ. Καυγαλάκης εξειδικευόμαστε στον τομέα των επενδύσεων για τζάκια τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, δίνοντας μία νέα αισθητική στο χώρο.

Υπηρεσίες

Καυγαλάκης Κωνσταντίνος Κατασκευές
Καυγαλάκης Κωνσταντίνος Τοποθετήσεις
Καυγαλάκης Κωνσταντίνος Καθαρισμός
Καυγαλάκης Κωνσταντίνος Επιδιορθώσεις
Καυγαλάκης Κωνσταντίνος Επενδύσεις
39698 Επισκέπτες:

Θησέως 9
Νέα Ερυθραία

Τηλέφωνο: 2106208762
Κινητό: 6948245366

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: